Ledig Stilling

Ledig Stilling

Klikk her for å søke på stillingen

 

Trafikksenteret – Gule biler AS ble startet opp i 1987. Vi driver opplæring i alle førerkortklasser samt transportfaglige kurs. Vi har avdelinger på Steinkjer og i Levanger, der Eggen Trafikkskole AS ligger. Samlet er vi 19 ansatte. 

 

Året 2024 har vi planer om å etablere nye lokaler for storbil sentralt i Steinkjer som vil bli spesielt tilpasset yrkessjåføropplæringen. Dette er ett ledd i vårt mål om å levere opplæring av høy kvalitet uansett tid på året. 

 

På grunn av betydelig tilgang av oppdrag ønsker vi å knytte til oss flere tungbillærere.

 

Våre ansatte er blant de med de beste lønns- og arbeidsvilkår i bransjen. De sparer årlig opp 7 % tjenestepensjon, har gruppeliv/død for ansatt som hovedforsikret og ektefelle/samboer/partner som medforsikret. En viktig forsikring for å oppnå gode lånevilkår i bank. Tjenestepensjonen er forsikret i tilfelle varig sykdom eller uførhet. I tillegg er ansatte også forsikret ved annen sykdom. Våre tungbillærere har fastlønn og 40 timers arbeidsuke.  

 

Vi er fleksible når det gjelder mønstringssted/arbeidssted. Dersom det er mulig samlet sett trenger mønstringssted/arbeidssted ikke å være i Steinkjer. 

 

 Om deg 

- Autorisert trafikklærer 

- Løsningsorientert, fleksibel, engasjert og ansvarsbevisst 

 

Vi tilbyr varierte og interessante arbeidsoppgaver i et godt og trivelig miljø. 

 

Vi søker etter Trafikklærere tunge kjøretøy for fast tilsetning i klassene C, CE og D. Stillingen vil også omfatte undervisning ved grunnutdanning for yrkessjåfører, samt andre transportfaglige kurs. 

 

Annet 

Vi er kjent med at enkelte kan ha avtale om en minste arbeidstid som følge av hjelp og støtte under utdanningen. Vi er behjelpelig med å løse slik utfordringer. 

 

Søknadsfrist:

Åpen 

 

 

For nærmere opplysninger: Daglig leder Stein Bj. Dahl, tlf 930 12 755, epost sbj@gulebiler.no, eller Marius Skaugen, tlf 412 62 668, epost marius@gulebiler.no 

 

 

 

Klikk her for å søke på stillingen

 

 
 

 

 

Ta kontakt